ZOYA

RLDN RLDF RLDA Le´Pet´s Mad House född:2017
Zoya är en tik med mycket personlighet. Hon har mycket arbetsvilja och energi, tycker om att apportera och helst i vatten. När det inte är arbete på gång så ligger hon gärna och gosar i knät. 

Utställning och tävlingsresultat

Utställning

Kritik valpklass:
Harmoniskt byggd. fint huvud med ngr tunt nosparti. fin hals och rygg. ngt knapp vinklar fram, bra vinklar bak. Utmärkt päls. Trevligt temperament. Rör sig med bra steglängd.

Utställning

Kritik juniorklass:
vackert feminint huvud, mörka ögon, mkt bra hals och rygglinje. Bra vinklar fram, utmärkta bak. rör sig med bra steglängd. Bra temperament och härlig kontakt med föraren.
Hon har 2 st excellent i juniorklass.

Tävling

Har diplom i rallylydnad nyb. klass, forts. klass och avancerad klass. Har precis börjat tävla i mästarklass. Har även diplom i HtM klass 1 och freestyle klass 1, nu tränar vi mot klass 2.

BPH

I början av maj  -20 så genomförde Zoya ett BPH = beteende- och personlighetsbeskrivning hund.
Det var kul och intressant ! Domarens muntliga kommentarer var: "Hon är öppen för främmande personer. Hon har ett stort matintresse som är en stor fördel vid träning och jag kan tänka mig att hon är väldigt trevlig att arbeta med ". "Hon tyckte att den utklädda personen var lite läskig och tog där lite stöttning av dig som förare men det släppte snabbt och sen var hon framme vid den utklädda personen och ville hälsa"
Det var en kul dag och en viktig del i framtida avelsarbete.

BPH diagram Zoya

Detta är spindeldiagrammet från Zoyas BPH-beskrivning. Det röda är Zoya och det blå är genomsnittet för rasen. 

ZERA

RLDN RLDF RLDA SERALLYCH LDSTARTKLASS HTM1 FD1
Delawere Aline Duran Född: 2015
Zera är min "oneinalifetime" hund. Hon har alltid varit otroligt lättlärd och tycker att allt är roligt. Hon är en uppskattad hund i mitt arbete som lärare i hundkunskap och djursjukvård då hon är en exemplarisk hund att få prova på att träna olika saker med. hon är väldigt lättmotiverad till allt.

Zera bor numera hos Anne och Maths i Mellösa och har ett fantastiskt pensionärsliv där !


Utställning och tävling

Utställning

Numera ställs inte Zera ut längre då tävling och träning tar upp all tid. Hon har 4 st excellent, två CK och ett R-cert med sig från utställningsringen.

Tävling

Vi startade första gången i rallylydnad 2016 och kvalade till SM i rallylydnad 2018 och 2019. Vi kvalade även i 2020 men pga Covid-19 så blev det inget SM. Förhoppningsvis kommer det att anordnas 2021.

Tävling

2017 tävlade vi i lydnad och är färdiga i startklassen men har prioriterat bort den.
I slutet av 2017 startade vi i HTM för första gången och är färdiga i klass 1. I Freestyle är vi startklara för klass 2.

ZATSA

Zparklingwork Misty Morning, "Zatsa" är min första tik från egen uppfödning. Född: 5/2-21 e. Dainty's Man Power u. Le'pet's Mad House 
Ska bli spännande att börja jobba med henne och lära känna henne ännu mer. På bilden 7 veckor gammal.

Zatsa bor numera hos Felicia och Erik inte så långt från oss. Hon delar även hem med Elsa som är halvsyster med Zatsa. 


Zatsa 

8-9 veckor 

Zatsa är en härlig individ som är orädd och hittar på egna upptåg ibland. Hon är väldigt social och "pratar" mycket när hon blir glad. Lättlärd och tycker om både godis, leksak och social belöning.

Zatsa 14 veckor

Vi är i full gång med utställningsträning och hon är så duktig !

Zatsa 6 månader

Ett par inofficiella hundutställningar har vi hunnit med mellan 4-6 mån och har fått jättefina kritiker från tre st. domare. Dubbla HP på första utställningen och BIR valp.  Och på den senaste utställningen HP och Best in show valp. Hon har varit så duktig och verkar tycka att även denna aktivitet är jätterolig :)

Zatsa 9 månader

Zatsa 

Nu har Zatsa hunnit bli 9 månader gammal och är nu junior.

Exteriörbedömning

Första gången i officiella sammanhang som juniortik blev på en exteriörbedömning i Skänninge.

CK

Nöjd med bra kritik, excellent och CK.

Zhyra

Nyaste tillskottet Zparklingwork She's the One, 8 veckor gammal. Född 27/9 -21 e. Honeytaste U must B crazy u. Le'Pet's Mad House

Zhyra 10 veckor

Zhyra växer och växer ! Hon är en trygg, modig och väldigt rolig individ. Väldigt lättlärd och tycker både om godis och lek som belöning :)

Zhyra 3,5 månad

Zhyra är en härlig individ som är jätterolig att träna med. Hon har lätt för att hålla fokus och klarar störningar bra. Ser fram emot att se vad framtiden kan ge !

Zhyra 5 mån

Den lilla damen växer så det knakar ! Nu är hon anmäld till sin första utställning också.

Zhyra 10 mån

Zhyra börjar bli vuxen och har precis löpt för första gången. Hon är en härlig individ som gärna vill vara nära och gillar allt man hittar på. Att bada i poolen har nog varit en av hennes favoritsysslor denna sommar ;)

Golden Retriever

Mina hundar är inga soffpotatisar-de vill jobba både fysiskt och med huvudet. Spår, simning och skogspromenader älskar dom. 
De vill gärna följa med på allt som jag gör och de är i stort sett alltid med, oavsett om det är campingsemester eller hotell.
Men trots att de har mycket energi så har de en bra av och på knapp, kopplar av inomhus och vill gärna ligga i knät ;)